*

28 dagar till julafton.

Publicerad 2012-11-26 12:59:45 i Allmänt,

När jag tänker på julafton så blir jag glad och helt varm i kroppen.
Väldigt många i min närhet tycker de är roligt att jag längtar så, mest för jag är väldigt mycket för julen. Att jag längtar att få ta fram alla mina fina tomtar, även köper nya tomtar eller dess olika pynt till jul.
 
Men jul i år är något speciellt, jag ska få fira den med den som betyder mest, den jag delar mitt liv med. Vi ska ha en liten julgran själva och få vakna upp ihop och göra vårt egna firande. Dock känns de tråkigt att mina traditioner splittras, att inte få fira som förr. Men vi löser det. Julen har ju några fler dagar än själva afton. Tur att släkten förstår. Nu ska jag få se hur Robin med familj firar jul :)
Åh det kittlar i hela kroppen när jag tänker på det! Snart är dagen är, december går alltid fort. Vilket är bra men ändå inte, julklapparna måste jag börja handla NU NU NU! 
 
Men om vi pratar om denna dag nu istället så sitter jag och inväntar mamma, vi ska till Anette där Palina och barnen också befinner sig. Vi ska dricka kaffe och prata strunt :) 
 
Bilden jag bjuder på är från förra julaftons morgon då jag myste med wilma i soffan som var dålig och jag kunde inte sova. Man klagar inte på att vakna upp till det här mysiga men äntligen ska jag vakna upp hemma hos mig, eller nej. OSS :)
 

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2012-11-26 13:17:58

Jag tycker också jul är väldigt mysigt, och julafton känns helig för mig! Det är en riktigt mysig dag! :)

Ha en fin dag, hörs om nästa vecka :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela