*

i'm blinded by your presence

Publicerad 2010-07-29 17:57:15 i Mitt hem,

Nu var det några dagar sen, men jag kan säga såhär. Har varken haft ork eller lust. Kände bara att jag inte orkade skriva massor med skit, men tyvärr.. Detta inlägg lär väl bli så med.
Denna dag har varit så bra, det började med jobb mellan 5-11 sen hem och fixa sig och åka till mariestad med mamma, pappa, storebror, mormor och morfar. Vi åt god mat och fick glass sen blev de även lite smått att handla.
Vi har skrattat och löjlat oss i bilen så förbannat, skönt att umgås med familjen ibland. Blir ju inte så ofta, dock var ju inte lillebror med. Och det ville jag egentligen, har nog inte träffat han på en vecka nu. Hemskt! Jag saknar honom!
Imorgon blir det nog kvällsmat hos mormor och morfar på kållandsö, då tänkte jag tvinga med han ut så jag kan umgås med honom.. Får se vad han säger om det :)


för inte så länge sen träffade jag en tjej som rekomenderade denna boken, och jag vet ju att denna författade skriver jäkligt bra. så jag ska allt ge den en chans efter de andra böckerna är slut :)


en ny dörrmatta, igen! ;)


om en månad så ska jag leva i dessa! jag längtar :)

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela