*

Överby

Publicerad 2010-03-29 21:33:53 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag! 'i dag är en bra dag idag är det bra'
Det började med att jag tog en ordentlig sovmorgon till 10.30, sista gången denna vecka var jag nära att skriva. Eller det gjorde jag ju nu, men jag menar det inte. hihi.
Vid tolv var det fika med jennifer, ewelina och sara som gällde. Det var supermysigt. Tråkgit dock att ewelina åker hem inatt eller om det var imorgon, men hon måste ju tillbaka till jobbet!
Vid ett så åkte jag hem och då kom annelie och carro hit. Sen bar det av till Överby. Familjen tajkon satt i bilen och resan blev bara mer än rolig :)

Det blev lite saker handlat, men tänker dock bara avslöja dessa nu..

supernöjd med dem! även carro köpte lika dana.

På vägen hem krånglade bilen, växellådan la av och vi visste inte vad vi skulle göra. Men vi stannade till vägkanten och satte igång varningsblinkers. Och eftersom lillebror nyss lästye teorikursen så visste han att varningstriangeln skulle upp med. Det hade vi andra inte en tanke på!

Nu ikväll har jag mamma och pappa varit hos farmor och farfar. Ätit lite kvällsmat och en väldigt god hemmagjord glass, mumsigt! Pappa och jag var även iväg och hämtade paketet från cdon, så ikväll ska det tittas på film! Visar även dem imorgon.. :)

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela