*

Torsdag

Publicerad 2013-01-31 22:12:48 i Allmänt,

Efter en ledig dag så har jag äntligen fått lite gjort, har hälften kvar men börjar se ett ljus i tunneln som jag säger. Det är alltid kul att göra om, men det roligaste är ju att få ställa fram allt igen :)
Köket är så gott som klart, eller vi ska lägga lite golv där de gamla garderoberna stod. Och även golvlist, sen inväntar vi även köksluckorna som jag HOPPAS kommer nästa vecka. Tror inte den turen finns men hoppas ändå.
Jag lovar, bild kommer sen på allt när det är klart. Kanske lägger ut en liten smygtitt till er :)

Nu har vi även flyttat runt lite möbler och även nu vill jag få hyllor byggda i sovrummet så vi kan få iordning på småplocket med. Och eventuellt om inte allt får plats så ska min gamla malm byrå från ikea upp i sovrummet. 
Och ja, vet ni vad. Vår nya säng har äntligen kommit, så förhoppningsvis (?!) har vi den istället för gamla skit sängen på lördag. Jag hoppas hoppas. För då är snart sovrummet klart! Bara sänggaveln som är försenad och kommer i mars istället. Men den som väntar på något gott! ;) 
 
Imorgon är ännu en ledig dag och då väntas fika med små busfrö och mysiga människor. Sen fixa i lägenheten och köpa lakan till sängen, vår nuvarande är 1.60m men den nya är 1.80m så vi måste få tag i lite nytt, jag beställde från jotex billigt och bra men de kommer ju först nästa vecka.. Så får kolla ut billigaste stället i stan och köpa ett.
 
Ja nu har jag inget mer att skriva, ska låta min dator få sova lite och sen även sova själv!
 
Tänk när livet såg ut såhär, ett rum hemma hos mamma och pappa. Ingen aning att detta skulle komma tre år senare, sambo och lever mitt i Lidköping och fast jobb. Men som sagt:
'det är det oväntade som förändrar våra liv'

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela