*

norrköping

Publicerad 2009-08-31 08:50:40 i Allmänt,

nu sitter jag på hotellet i norrköping, knieppen bor vi på igen! haha

Har inte orkat blogga på ett tag bara för jag inte har haft något vettigt att skriva :) Men nu tänkte jag mest skriva bara för att säga hej till alla!
Igår var mamma, pappa, farmor och farfar i tranås och hälsade på mig, mysigt :) vi var ute och åt sen så åkte dem typ, mamma var "stöppematta" haha :)

jag körde även bil halva kvällen igår, först tranås - linköping, linköping - nässjö och tillslut nässjö - norrköping. Men det gick kanon bra!

Nu ska jag sminka mig och sen är nog klockan jobbdags!


sandra

mc flurry

Publicerad 2009-08-28 21:24:30 i Allmänt,

Nu sitter jag här med en mc flurry daim, mums! Ska snart sova, tidigt uppgång imorgon. Redan vid sju, pga att jag ska sitta i bilen klockan 8 och hämta Tanzi i Linköping på morgonen.. Tyckte det var skönare att göra det imorgon bitti än nu ikväll/natt :)

Men dagen då, idag var det helt okej. Sålde 3 abb 4 tillägg och 1 mobiltbredband. Men jag skulle satt 8 abb och 6 tillägg.. Vad gjorde jag fel? Vad ska jag försöka med för taktik imorgon istället?
Det är just detta jag ska drömma om inatt, för imorgon SKA jag klara det!
Är så grymt taggad inför morgondagen, även om john blund är påväg att hälsa på..

Pratade med mamma förut idag, och hon kommer med lite saker till mig på söndag :) De ska på bröllop till pappas kusin i helgen och då tar de vägen förbi här när de åker hem på söndag, det ska bli jätte kul!
Få se och krama dem lite, lycka kallas det!!

Lillebror smsade mig förut ikväll och skrev att det var tomt hemma, det fick mig att sakna honom mer. Men han lovade att cykla till norrköping nästa vecka ;) Haha!

Nej nu ska jag äta upp min glass och sedan lägga mig :)Bild från studenten då rikard kramar mig och säger att min present väntar hemma :)
Fast det roliga var att han inte ens visste vad det var han hade köpt, knäppis! :P


sandra

torsdag kväll med john blund

Publicerad 2009-08-27 23:18:50 i Allmänt,

nu kommer snart john blund och tar över, men sarah ville att jag skulle skriva lite :)

gårdagen fick jag jobba själv, pga att pontus var sjuk.. lite tråkigt men är man sjuk så är man. Så imorse var jag helt inställd på att åka själv till mjölby och jobba men då hade pontus skickat sms, han skulle med! :)
Underbart med sällskap plus att han är en bra människa att jobba med!

Tyvärr fick jag i mig något med gluten idag, så försvann helt i någon timme. Orkade knappt stå upp, sådana magknip. Men det gick över med lite alvedon och ipren..

Nu måste jag verkligen sova! Kan skriva mer imorgon :)


sandra

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela