*

Helg igen.

Publicerad 2011-03-10 20:27:03 i Allmänt,

Sitter och är väldigt mätt efter en god måltid. Jag kände att jag ville lyxa till det lite i vardagen, så jag tog upp en bit med fläskfilé jag hittade i frysen. Och efter lite spridda tankar så blev det fläskfilé med schalottenlök och champinjoner och mangochurtneysås :)

Satt precis och kollade igenom lite vänner bloggar och hittade ett inlägg som fick mig att le, att le väldigt stort.. Läs själva :)
http://sarahinarabic.blogg.se/2011/march/sandra-johansson.html

Fettisdagen

Publicerad 2011-03-08 22:11:09 i Allmänt,

Nu är snart denna dag också över och den har gått sjukt fort. Hela förmiddagen bara flög iväg med sällskap av janina och zoé. Alltid lika mysigt :)
Jag hade ett kort jobbpass idag, 13.30-19.00. Och idag fick jag och Mallis bekänna färg, men det var kul. Massor av kunder som var inne och ville ha semlor, våra semlor. Jag vet inte hur mycket jag egentligen får skriva, men det var många som gick åt. Vi har även fått god respons på dem tidigare i år, alltid kul =)

Nu ikväll har jag wilma här som sällskap, lite mysigt men tror faktiskt att hon tycker vi borde sova. För hon ligger redan i min säng och har bäddat.. (med andra ord ligger täcket överallt och där de inte ska typ)
Imorgon har jag en ledig dag, det är både skönt och tråkigt. Jag vill ju jobba mycket men har fått gå ner i tid, börjar få lite panik över hösten och måste ta tag i allt detta snart!


dagen till ära så använde jag min nya sjal igen, jag älskar den!

Saknad

Publicerad 2011-03-08 12:21:10 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på Nicke Borgs bidrag i melodifestivalen, 'Leaving home'. Sjukt fin och ja det går inte säga mer, den trycker sin in i mina öron och spelas om och om igen i högtalarna. Högt som lågt!
Ni anar inte :)

Några dagar nu har jag tänkt mycket på mina vänner och dess betydelse. Senast idag fick jag en 'bekräftelse' eller vad man nu ska kalla det på att mina vänner tycker om mig med. Jag satt och pratade om flytt, att jag är sugen på att dra mig bort till en annan stad. För att testa och se hur jag klarar det, kanske till och med hittar ett bra jobb och stad. Men som svar fick jag 'nej du lämnar mig inte' . Det värmer mycket i hjärtat!
Och tillbaka till tankarna, detta år kommer inte alls bli något likt dem andra åren i vänskapen. Mina vänner har gjort val som jag är väldigt stolta över att dem har gjort. En har flyttat till lidköping och bor väldigt nära, vänskapen har växt. En ska gifta sig och bli fru. Och den sista ska flytta till ett annat land.
Allt detta värmer väldigt mycket, kände att jag inte behöver nämna namn, dem som vet, vet :)

Jag är som sagt stolt och glad för dess val, men att en ska flytta till ett annat land. Det känns tungt, hon är där just nu och tittar på hus. Jag saknar henne massor redan, att inte bara skicka ett spontant sms eller bara ringa känns konstigt. Visst vi kan göra det nu med, men konstnaderna är inte detsamma. När hon väl flyttar så kommer jag definitivt lägga pengar på att prata samt träffa henne. Men tomheten kommer alltid finnas hemma i Lidköping! Som hon säger nu är bara flytten över ett halvår, men det halvåret kommer att kännas längre. Jag lovar!

För att sammanfatta lite lätt så kan jag bara säga att mina vänner är dem bästa som finns på denna planet! ♥

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela