*

Härliga sol

Publicerad 2009-05-30 16:02:43 i Allmänt,

Goddag!
Idag har det varit en bra dag, vaknade upp vid halv nio.. bakfull, mindre kul. Men gårdagen var toppen, tack amanda! :)
Klockan 10 började jag jobba, min sista lördag på fiket innan sommaren, ska ju vara där i höst med. Sen slutar jag.
Söta rune kom och gav mig blommor idag, och de anställda på söderströms gav mig en studentpresent, är jätte nyfiken på vad det kan vara, men jag ska vänta. Jag ska öppna den på studentdagen :)

Jag fick sluta 13.30 idag istället för 15.30, grymt skönt. Hann ligga lite i solen innan jag hoppade in i duschen, så jag tog mig en tupplur på filten.
Nu sitter jag här iordning för farmors 65års kalas, det blir bara de närmsta släktingarna men ändå lite folk. Inte lilla släkten precis, haha :)
Jag köpte till och med en ny klänning igår bara för att kunna ha på mig något fint idag på farmors dag, :)

Idag är det bara 11 dagar kvar till studenten, tiden går så grymt fort. På måndag är karnevalen och jag längtar, vi ska vara bönder / Norrlandsguld-reklamen, kanoon! :)
Det blir fest natten lång, eftersom vi ska gå på Bellmann frukost 05.00 på tisdag, kan bli kanon!

Nu ska jag fixa lite till innan vi åker,


sandra

14 days left..

Publicerad 2009-05-27 14:45:03 i Allmänt,

Idag är det bara 14 dagar kvar, det ni.. haha! :)

Jag kom nu precis hem efter en lång sväng på stan med amanda och richard, myspys. Lite lunch och köpt BH till studentbalen, fast larmet är kvar.. :( måste åka tillbaka till kappahl, lite pinsamt. men har ringt och förvarnat dem.

Ikväll blir det jobb, Statoil :) Riktigt kul faktiskt, nu när man kommit in i allt och så!
Det kommer nog bli en bra sommar där, kanoners!

Nu måste jag skynda mig, ska fixa till mig lite innan jag åker iväg till jobbet! :)


sandra

15 days left..

Publicerad 2009-05-26 22:27:49 i Allmänt,

Nu närmar sig studenten med stormsteg, det är så ofattbart. Att jag, Sandra ska ta studenten. Visst helt okej att alla andra har eller gör det, men jag. Kommer nog inte förstå förrän samma dag, även om allt står klart har hemma!
Den 10 juni kommer nog bli den lyckligaste dagen i mitt liv, äntligen bli av med skolan. Den som har hängt med en i 12 år, vissa stunder är klart att man kommer sakna. Men vissa inte, verkligen inte.
Att inte återvända till klassen och skolan i höst kommer nog också kännas konstigt, fast skönt.. Vi ska ju ut i arbetslivet och jobba nu. Sen bli pensionärer.

Idag har jag tänkt vad som egentligen händer i höst, vad ska jag göra hela hösten?
Tänk om man inte får något jobb, kommer bli knäpp. Men jag får försöka vara positiv och hoppas på timanställning någonstans, några timmar i veckan :) En inkomst i alla fall.

8 december åker jag som sagt till thailand med älskade amanda, jag längtar sååå. Och nu är hemresan flyttad, vi åker från Bangkok den 12 februari istället. Vi struntar i Kina, vi ska bara leva i sol i två månader. Thailand och Malaysia tror jag det blir. Så nu vill jag ha tips om ställen jag borde besöka? Bombadera mig..
När mamma och jag pratade om thailand förut så fick jag rysningar, jag ska verkligen åka iväg själv. När jag varit utomlands förr så har hon alltid varit med, älskade mor. Men nu ska jag vara utan henne i två månader, kommer nog bli tyngre än vad jag tror... Men ibland får man släppa taget, även som dotter. Hon ska ju trots allt hämta mig och amanda i skövde när vi anlänt dit efter en tågresa från stockholm.. :)

Så amanda, är du nöjd med min uppdatering? :)


sandra

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela