*

glutenmage.

Publicerad 2009-07-31 18:18:02 i Allmänt,

usch, ujag tycker verkligen inte om att vara glutenintollerant.. Idag hände sådant som inte får hända, att jag spyr innan jag ska börja göra i ordning mig till jobbet. Så vid halv två insåg jag att det gick inte att åka till jobbet, jag skulle inte klarat de första timmarna.. Tack malin l. som kunde hoppa in åt mig, det räddade min dag! :)

nu sitter jag här och väntar på mat, det ska bli mums! hoppas jag får behålla det bara, hahah! :)
ikväll får mamma och pappa främmat av annette och palle, ska sitta och umgås lite med dem tänkte jag, händer ju inte så mycket annat när man ska jobba 7,30 dagen efter.. :)
Imorgon ska jag på kräftskiva med amanda till hennes mammas kusin, ska bli kanon kul.. längtar lite faktiskt! :)jag hemma hos min bror plus sambo :)sandra

du är allt

Publicerad 2009-07-28 23:20:50 i Allmänt,

ibland undrar jag hur folk tänker, att man älskar någon är stort.. men tänk efter! vad betyder egentligen älska?
vad gör man för någon som man älskar? kommer man alltid vara tillsammans med sin nu/dåvarande kärlek..

Jag vet i alla fall vad älska för mig är, det är Amanda och min familj. De är bäst!
Har haft en kväll med amanda nu, vi har stått och pratat.. tårarna har varit nära att komma men inte idag, kanske inatt kanske sen? Hur kan en människa vara så underbar med det livet hon har. Hon är mitt allt!

Vecka 34 börjar jag jobba på the phone house, jag fick jobbet. De valde mig, hur sjukt är inte det?
Men med detta jobbet menas att jag kommer få resa runt i sverige, kommer inte få vara hemma varje dag eller komma hem efter jobbet, jag kan vara borta i typ två veckor i rad.. Pengar är ju pengar och det är så jag får tänka.
Under intervjun fick jag frågan om hemlängtan men det sa jag självklart att jag inte hade, eller jo visst men det kommer inte påverka jobbet. Kanske när man ska sova på hotellet, inte känna doften av hem.

När jag nu sitter och tänker att jag inte kommer kunna träffa amanda varje dag, kunna säga hej och få skratta så jag nästan gråter.. Gör mig nästan tårögd, det är ju amanda liksom!
Men vi kommer inte att släppa varandra så lätt, aldrig. Vi kommer ju ha gott om tid att umgås i vinter. Thailand Thailand :)


sandra

trött och frusen..

Publicerad 2009-07-26 23:48:18 i Allmänt,

Nu sitter jag här i soffan och är trött plus att jag frysen, altandörren är öppen så att katten kan komma in, hon måste komma in innan jag lägger mig. Vilket jag vill göra nu, hon är inte ens inom synhåll.. Varför ska hon gå så långt och vara borta så länge nu, när hon inte brukar det? Hon var vid huset för ungefär 30 minuter sen men försvann igen, blir förbannat trött på den katten just nu!!

Ska ju upp vid 9 imorgon och fixa det sista i huset här, vi flyttar ju härifrån. Plus att jag ska vara hos farmor och farfar klockan 11 för vi ska iväg till jönköping. Jag ska göra ett ärende plus att vi ska till Ikea och A6, shoppa lite!! :D Hoppas min lön har kommit in då, speciellt från marina, skulle ha fått den i fredags men :S

Imorgon kväll blir det ju party, måste köpa lite kläder att ha på mig då?! Är sugen på ett par höga shorts, får se om jag hittar några! Annars en klänning :)

Aja nu får jag väl sitta och invänta katten igen då...


missie, som jag inväntar..en trött sandra...

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela