*

I gotta feeling, that tonight gonna be a good night

Publicerad 2009-10-30 09:21:04 i Allmänt,

Ja nu är sandra laddad inför ännu en kväll på stadtoteket. Men det är bara kul, jag har alltid lika kul med olika bravader varje gång.. Haha! Dock är ju inte sarah med nu :( Jag saknar henne massvis! Kom hem nu!
Men förhoppningsvis så ska vi klara kvällen utan henne..
Det får försökas bli en någorlunda lugn kväll, jobbar ju hela helgen sen..

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost, en bit brödkaka, juice och kaffe :)

Nej nu ska jag dammsuga huset här hemma!


sandra

Michael Jackson

Publicerad 2009-10-29 22:52:35 i Allmänt,

Nu är jag äntligen hemkommen efter en bra dag. Den började med jobb på dressmann med Carina, vi sålde bra idag och det lutade åt lite gottit :) Duktigt av oss! Sen nu ikväll 18.30 så var jag på bio med kusin caroline, vi var på Michael Jacksons "This is it". Helt sevärd vill jag lova, de som inte ser den missar något. Men tro inte att de är någon film så, utan mer en dokumentär om genrepet för hans konsert som skulle hållt hus i Juli.. Skulle har levt så skulle jag mer än gärna sett konserten, den verkade som om den kunde blivit kanon! Se den nu..


min kväll ser ut såhär, mjukisar!! :)


sandra

studenten..

Publicerad 2009-10-29 11:04:58 i Allmänt,

denna dag är en sådan då man saknar studentdagen massvis igen. man vill titta ut från fönstret, se alla tälten och människorna. Se alla saker som ligger i hinkar och på bord, det som gjorde så man blev öm i nacken. Se alla underbara människor som satt här enbart för min skull, Se en glad mamma och pappa som har jobbat massvis till bara min dag. Gud, jag längtar tills Rickard tar studenten. Få vara med och planera och bara se hans lycka för att äntligen är klar med skolan.
Det är verkligen en lycka för sig själv, kommer aldrig att gå och jämnföra med något! Tror verkligen inte att något någonsin kommer att vara så roligt.. Tråkigt nog att Hp3 har splittrats så, men snart blir det nog en fin fest för oss alla igen! Eller hoppas på det, alla får väl lägga en tanke på det!!

Nej nu får det räcka med bilder! Dags att sminka och fixa sig..


sandra

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela