*

Måndag, dags för jobb!

Publicerad 2012-07-23 10:23:36 i

Nu var semestern slut, dags för att jobba igen. Delade känslor med det, man blir ju bekväm med sovmorgon och mys med världens bästa var dag! :) Idag tänkte jag mest visa att jag lever och sen skriva ett inlägg och min semestertid imorgon. Är nämligen ledig då, hihi. En dag jobb och sen ledig. Klagar inte, mjukstart är alltid bra ;)

Spontant

Publicerad 2012-07-15 09:57:54 i

Igår tog vi oss en sväng på staden eftersom vi inte hade något att göra. Vi kom hem med lite nytt också, aldrig dåligt! Men Robin fick sig shorts och en t-shirt, super snyggt! Jag fick en filékniv till plus lite mer till min Marilyn Monroe serie, sjukt fina! Nu bjuder jag bara på en bild på en av kopparna! :) Ps. Lovisa, tänker du så kommer du nog på vad plattan är ;) vi har bytt upp oss i hemmet :D

En vecka

Publicerad 2012-07-14 10:46:00 i

Gud tiden går fort, och speciellt semestern! Jag känner att jag har en del att blogga om, eftersom appen har legat nere och datorn är kass så har jag inte kunnat.. Men nu ville jag mest visa att jag lever och sen blogga någon annan dag, för nu vill nog sambon min leka med plattan ;) Lista ut vad det är ni.. Hihihi Puss på er!

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela