*

Sorliga veckan

Publicerad 2011-08-22 21:21:35 i Allmänt,

Nu är veckan kommen, den jag inte har viljat ha. Den enda veckan på året som jag verkligen inte önskar fanns! Jag vill inte ha morgondagen, onsdag eller fredag. Usch, ge mig de senaste halvåret tillbaka!

Imorgon tar min första vän sin man och flyttlast och åker till Karlstad.
Onsdag tar min andra vän sin resväska och flyttar till Beligen.
Fredag tar den tredje vännen sitt flyttlast och flyttar till Karlstad.

Förstår ni min roliga vecka, nej för den är inte alls rolig.
Tre av mina närmsta vänner försvinner från våran lilla stad, jag är sjukt glada för dem när dem kommit in på högskolan OCH får chansen att flytta till ett annat land. Men att behöva säga adjö, det vill jag inte!

Många tårar kommer fällas på onsdag när min vän amanda lämnar staden! ♥Det värsta med detta inlägg är att jag tänker på mina kära lillebror. Han och hans tjej tog igår sitt flyttlast och begav sig till Örebro! Jag är sjukt stolta över dem som kommit in på skolan, fixat lägenhet och bara är sig själva. Jag kommer sakna dem varje dag, men dem finns faktiskt bara två timmar bort. Blir många bilresor dit! ♥♥♥♥♥♥


Rickard, Andreas, Linda & Jag i Turkiet 2010 ♥
Mina bröder är bäst, och deras flickvänner är inte långt därifrån
Mamma och Pappa, ni är bättre än bäst!

Torsdag

Publicerad 2011-08-18 09:27:59 i Glutenintollerans,

Vad sjukt när jag kollade statistiken på bloggen nu bara för skojs skull och ser att så många är inne och läser fast jag knappt uppdaterar. Som gårdagens inlägg, var inte beredd på att det skulle vara så många klick. Visst det är sjukt kul men jag trodde alla hade glömt av min blogg? :)

Men kan bara meddela att jag fortfarande inte mår toppen, men idag kunde jag ändå resa mig och gå lite i lägenheten när jag vaknade. Det kunde jag inte igår :)
Nu har jag till och med fått i mig lite frukost, glutenfritt vill jag lova! Jag dubbelkollar på allt nu, vill inte må såhär. Fyfan! Det var som en vän sa igår, det skulle vara skillnad om jag hade slarvat men nu när jag verkligen inte vet vad det är så är det faktiskt synd om mig. Och ja, jag tycker det själv ska ni veta!

Nu ska jag vila igen och se på grey's anatomy som börjar på femman här när som helst! :)

Tarmsjukdom

Publicerad 2011-08-17 12:06:12 i Glutenintollerans,

Som de flesta vet som läser min blogg så har jag celiaki. Det menas med att jag inte tål gluten, alltså mjöl! Det är inget kul liv att leva, man har vant sig men ändå är det mycket som man inte vet om.
Just idag sitter jag hemma för jag har legat hela natten i smärtor som gjorde att jag inte kunde sova, så kul liv får man!

Jag tycker att alla som tål mjöl borde testa att inte äta alls något mjöl på en hel vecka, bara för att veta hur mycket man som vi allergiker måste tänka på. Då kanske inte det är så svårt att byta ut mjölet i något och kunna bjuda på. Istället för att alltid ha denna 'särbehandling' som de alltid blir. Jag är så trött på allt sådant.. Dem som läser detta vet nog själva vilka som borde tänka om, så känner jag i alla fall!

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela