*

Tre dagar

Publicerad 2012-12-21 22:15:39 i

Nu är det bara tre dagar kvar tills den efterlängtade dagen, julafton. Så ikväll har vi kvällsmys framför Astrid Lindgrens jul dvdn.
City Gross i skara säljer dessa för enbart 25kr st :))

12-12-12

Publicerad 2012-12-12 21:03:59 i

Idag är det väl en lyckodag eller vad man ska kalla det, många som gift och förlovat sig. Men icke jag, jag får väl vänta några år innan herrn tar tag i det, annars får jag göra de själv. Haha
Nästa gång vi har sådana här datum är nog om 89 år tyckte jag att jag läste någonstans, då lever nog inte vi men kanske har dött lyckliga ihop.

Min Robin har nu blivit varslad och tycker jätte synd om honom, hoppas han snart får jobb. Inte kul att gå hemma för honom, laga mat, tvätta och städa.. Undra om de blir mer intressant för han nu?! ;)

Jag har börjat plocka och tänka ihop alla dess julklappar, kommer nog köpa de flesta i helgen då jag är ledig. Bättre sent än aldrig. Och vi ska även ha en julgran i år, så hoppas vi ska pynta den i helgen så får ni bild längre fram..

Tre veckor

Publicerad 2012-12-03 14:50:24 i Allmänt,

Ännu en vecka har gått och nu är det bara tre veckor kvar till julafton. Fasen tiden bara flyger iväg, men nu har jag påbörjat första julklappen. Eller nja, andra.. Beror på hur man ser på det :) haha 
 
Nu är vi hundvakt igen medans andra njuter, det är väl skönt för dem medans vi lever i snö. Men dock har vår älskade Wilma varit lite sjuk och dålig, igår var hon inte alls sig själv och de gjorde ont i hjärtat av att se henne. Men idag är hon pigg igen, det är skönt att se :) 
Idag är jag ledig och har kokat skumtomtefudge, hoppas på att dem kallnar ordentligt. Ska ha besök av två gamla klasskompisar från gymnasiet ikväll och skulle då vara kul att bjuda på dem. Men vi får se :)

Tänkte mest skriva ett inlägg för att slippa höra 'du bloggar aldrig längre'
 
Så tack för mig :) 
 

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela