*

Sommar

Publicerad 2011-06-20 22:11:24 i Allmänt,

Nu när studenten är över så kan man andas ut, det är så sjukt hur fort allt går och hur stressad man kan känna sig. Sen även lyckan för alla studenters skull, tårarna var väldigt nära då rickard och rebecca kom till sina skyltar. Men lyckan var störst! :)
Kan även säga att jag nu inte längre jobbar på fiket här i Lidköping, utan endast på City Gross. och det känns toppen bra, att äntligen efter många år bara ha ett jobb att tänka på. Sjukt skönt men mycket att lära! :)

Detta inlägg var mest för att visa att jag levde!


jag och zoé ♥

Student 2011

Publicerad 2011-06-14 12:23:06 i Allmänt,

Imorgon är en dag fylld av lycka, min lillebror som är bäst i världen tar studenten. Helt sjukt, han är bara två år yngre än mig men ändå så känns han som en bebis ibland.
Han kan liksom inte vara såhär vuxen och springa ut med finkostym och studenthatt imorgon, jag fattar fortfarande inte.
Det kommer synas lycka i hans ögon och lika mycket i mina, jag lovar att gråten kommer att sitta i halsen. Han är så jäkla värd denna studentdag och sina betyg!
Jag är stolt över honom! ♥
Det jag kommer älska med morgondagen är all lycka som syns i alla studenters ögon samt deras närstående. Jag kommer bli som mamma blev på min student. Hon grät av lycka när jag kom springandes. Och imorgon är det jag och mamma som säkerligen kommer att stå där när Rickard kommer imorgon!


Liten blir stor! En bild på oss från sommaren 2006 :)Bjuder även på en bild på mig från min student 10/6- 2009 :)

Som sagt..

Publicerad 2011-06-05 19:24:33 i Allmänt,

.. har ingen ork eller tid att blogga längre men ibland kan jag ju slänga ihop ett inlägg. Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Förutom att nya jobbet går toppen bra, har haft avskedsmiddag med mitt gamla jobb och allt inför 'jobb-bytet' känns toppen!
Jag gör mina sista dagar på conditoriet nu till helgen, torsdag-lördag. Både tråkigt och roligt på samma gång :) Men förändringar är alltid bra i slutändan!

Och jag kan säga att hela denna sommaren känns som om den kommer bli toppen!


Denna bild får passa in på detta inlägg, men om exakt sju dagar så är det tvärt om. Rickard står med ett plakat och jag ger honom en stor kram. Full av lycka! Jag lovar att det kommer bli en del tårar med :) Men det är han värd, världens bästa lillebror!! ♥

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela