*

Januari

Publicerad 2011-01-30 12:02:49 i Allmänt,

Tiden rullar fortfarande iväg för fort och imorgon är det sista januari. Tiden går fort och det är bra på sitt sätt..
Februari kommer att bli en bra månad med födelsedag både för mig och många vänner. Även min lilla ögonsten fyller ett år. Tiden går fort. Sen är det ju faktiskt så att emma kommer hem, min älskade granne. Jag längtar tills den dagen, då ska det kramas och pratas massor. Vi har inte sett sen den 29 december, alltså över en månad.

Idag blir också en väldigt bra dag, om en halvtimme ska jag och amanda fixa lite och sen åka till lollo. Där ska vi prata strunt, dricka kaffe och mysa. Det händer inte ofta att vi kan finna tid för att ses, men dem små stunderna vi får ihop är guldvärda. Det kommer nog bli prat om den speciella månaden augusti, och det gillar vi! :)
Och på tal om bra dag, den slutar inte bara med att träffa två bra vänner. Utan en till, johan kommer nämligen hit ikväll. Det ska mysas massor! Film och gotta :)Sitter och lyssnar på lite gammal musik jag har haft i min bil tidigare, mycket fint och även bra! Just nu lyssnar jag på låten 'The rose', vilket ger mycket minnen.. Det var den låten som spelades på radion direkt efter mamma hämtat mig på jobbet och berättat att maj-britt hade somnat in. Jag minns allt som det var igår, bara när vi gick in i hennes rum på hemmet. Där hon låg, jag ser bilden framför mig och ler. För hon var en av de gladaste människorna, härligaste också framför allt. En gång när jag fyllde år kom hon, cyklandes som vanligt. Vet inte hur gammal jag blev, men present fick jag. En av dem var en trisslott, och det var ju alltid kul. Men samtidigt som jag fick den sa hon att vi kunde byta om jag ville, för hon hade även med sig en trisslott med vinst. Vadå vilja att man ska vinna? :) Jag valde faktiskt den nya lotten, och vann ändå. Vissa dagar kommer man alltid att minnas!

Torsdag

Publicerad 2011-01-27 16:29:43 i Allmänt,

Att man kan vara så trött? Eller jo jag kan nog förstår varför, för inatt har jag legat och vridit mig hela natten. Har inte kunnat sova, eller har väl sovit. Men väldigt dåligt, sov två timmar som längst i rad, sen vaknade jag en gång i halvtimmen. Sjukt kul eller inte !


hemmakväll i myskläder som gäller idag :)

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela