*

Längtan

Publicerad 2011-04-27 22:22:01 i Allmänt,

Denna dag har bara runnit iväg, förstår inte vart all tid tar vägen. Men har hunnit göra allt som ska göras, bara en räkning kvar som jag ska betala nu ikväll. Har inte fått den än men kan hitta ocr nr och så vidare på internet, så det är lika bra att göra de. Så resten av pengarna kan hamna på sparkontot. Måste börja spara mer pengar nu, är skit dålig på det. Usch och fy, skärpning på mig !

Imorse var malin med mig och handlade, mycket roligare att handla med sällskap så det tackar och bugar jag väldigt mycket för. Och som tack för hjälpen så bjöd jag på lunch, såhär såg våra lunchtallrikar ut:


det blev riktigt smarrigt vill jag lova.


Påsk

Publicerad 2011-04-25 22:23:58 i Allmänt,

Påsken har allt varit toppen, lite dåliga och lite bra dagar. Och nej, jag tycker inte att det är självförvållat ;) haha!
Jag orkar inte berätta så mycket om påsken så jag skippar det. Jag kan bara säga att jag har älskat vädret denna helgen, har pressat en hel del. Känner mig alltid lite fräschare med brun hy :)
Har även en liten 'nyhet' att berätta, men visar det på bild någon dag i veckan istället!

Och som jag skrev tidigare idag misstänker jag att jag är allergisk mot pollen, mår inget vidare med denna snuva. Gör ont och är jobbigt, men äter lite tabletter och använder nässpray. Tur att de hjälper lite :)

Ikväll testade jag på en ny maträtt för mig, har aldrig lagat det själv. Sjukt lätt också!


Potatis, torsk och äggsås är det bilden visar. Jag kan om jag vill!

Nu ska jag lägga mig i soffan och se klart på mamma mia som går på tv3, man blir så glad av den filmen!

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela