*

Blogg blogg blogg

Publicerad 2013-04-23 12:57:05 i

Ibland skulle jag bara vilja ta bort bloggen, för att slippa känna 'måstet' att skriva här, men tänk vad mycket minnen som skulle försvinna. Nej de vill jag inte riskera :)
Igår satt vi och drömde oss bort här hemma, kolla på olika resebyråer på resor till i höst. Skulle vara skönt att komma iväg lite, dock vet vi ju inte hur de blir med Robin och hans jobb därav vågar vi inte boka..
Nu sover Robin ännu en gång i skrivande stund, men det är bara bra. Han jobbar sen eftermiddag/kväll och åker hem när det är natt. Då måste han ju vara pigg!
Men jag då, jag jobbar eftermiddag/kväll jag med sen är jag ledig. Resten av veckans vardagar! Så underbart :)

15 april

Publicerad 2013-04-15 18:51:13 i

Kanske dags för ett inlägg?!
Men vad ska jag blogga om, ingen aning. Kanske om mina nya myssockar jag köpte idag?! Eller att Robin sover för han fått jobb?!
Ne jag känner faktiskt inte för att skriva så mycket, dumt nog.
Men Robin har fått jobb i vilket fall, denna vecka jobbar han natt därav sovtimmen nu, så tills dess ska jag duscha, plocka och fixa kvällsmat så vi hinner mysa innan han åker :)

1 april

Publicerad 2013-04-01 11:02:27 i

Tiden bara rinner iväg, idag har lägenheten varit vår på papper i ett år. Vi fick dock tillgång till den någon vecka innan :)
Mycket har hänt sen vi flyttade in både med oss, vardag, väggar och omgivning. Men vi har gjort allt när vi orkat, som att pappa renoverade nu i början av året. Det var guldvärt, vi stormtrivs och har fått höra från släktingar som varit här att de är super fint! Tur det, för de tycker vi med. Haha, bara sovrummet kvar som ska fixas med hyllor, tavlor och ljuslyktor :)

Imorgon kommer bästa vän Amanda hem, ska bli så kul!! :)) helgen väntas festligheter och innan dess massa mys!

(Bilden är gammal, eller ja sen i somras innan vi gjorde om)

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela