*

Söndag

Publicerad 2010-05-30 17:07:09 i Allmänt,

Uppdaterar mer ikväll tror jag. Nu kommer snart lollo och jocke, först bakismat på mc donalds. Sen möta upp amanda och bio! Sex and the city två. En underbar kväll :)


adidas tröja, tunika från gina tricot och jeansleggins.
sköna bakfylle/bio kläder :)

Kärlekstaden Lidköping

Publicerad 2010-05-29 14:27:39 i Allmänt,

Det är dagens rubrik om denna stad, kärlekstad. Och det kan man innerligt kalla det när man gick fram till stan förut.. Hjärtan, bröllop, kärlek och par precis överallt. Lite mysigt! :)
Imorse gjorde jag alla smörgåsar till jobbet, så slutade runt tio. Inga fel! Men vid elva så var jag iväg och kolla på en lägenhet, åh jag vill ha den! Håll tummarna för mig!!

Nu sitter jag i stora rummet tillsammans med storebror som tittar på typ lost eller något, inget bra i alla fall.. Ska till mormor och morfar vid fyra. Jag ska tvinga pappa att åka förbi sommarkiosken påväg dit ut, för det öppnade idag igen! :)

Väntar det en sommar

Publicerad 2010-05-26 22:21:19 i Allmänt,

Idag har det varit en bra dag, lugn och skön start med mamma och mycket prat om flytt. Sen vidare och jobba i två timmar, inga fel med kort pass.. Hihi! Sen åkte jag och lollo hem till mallis i råda. Så skönt att se henne igen, och lille marlon. En jätte söt liten kille, men snart är han stor och springer omkring.
Mallis och Johan bjöd på massvis av fika, jätte gulligt av dem. Var så härligt att se två stolta föräldrar bara titta på sin son :)

Nu ikväll har jag umgåtts lite med molly. Vi var förbi amanda en sväng, hon fixade lisas hår med sling och klipp. Men nu har jag precis kommit hem och satt mig i ro. Började med att plocka i ordning i rummet, fullt med kläder, papper och skit överallt. Nu ser man stolar och bord igen :)

Ge mig lördag nu! Och sen söndag :D

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela