*

28 dagar till julafton.

Publicerad 2012-11-26 12:59:45 i Allmänt,

När jag tänker på julafton så blir jag glad och helt varm i kroppen.
Väldigt många i min närhet tycker de är roligt att jag längtar så, mest för jag är väldigt mycket för julen. Att jag längtar att få ta fram alla mina fina tomtar, även köper nya tomtar eller dess olika pynt till jul.
 
Men jul i år är något speciellt, jag ska få fira den med den som betyder mest, den jag delar mitt liv med. Vi ska ha en liten julgran själva och få vakna upp ihop och göra vårt egna firande. Dock känns de tråkigt att mina traditioner splittras, att inte få fira som förr. Men vi löser det. Julen har ju några fler dagar än själva afton. Tur att släkten förstår. Nu ska jag få se hur Robin med familj firar jul :)
Åh det kittlar i hela kroppen när jag tänker på det! Snart är dagen är, december går alltid fort. Vilket är bra men ändå inte, julklapparna måste jag börja handla NU NU NU! 
 
Men om vi pratar om denna dag nu istället så sitter jag och inväntar mamma, vi ska till Anette där Palina och barnen också befinner sig. Vi ska dricka kaffe och prata strunt :) 
 
Bilden jag bjuder på är från förra julaftons morgon då jag myste med wilma i soffan som var dålig och jag kunde inte sova. Man klagar inte på att vakna upp till det här mysiga men äntligen ska jag vakna upp hemma hos mig, eller nej. OSS :)
 

Skriva..

Publicerad 2012-11-05 10:26:41 i Allmänt,

Nu sitter jag och ska skriva ett inlägg, känner inget nöje över det men får ju alltid höra 'varför bloggar du inte för?'
Det stör mig egentligen inte, för har man en offentlig blogg så får man räkna med det. Tur att antal läsare har minskat och absolut aldrig varit för många, haha!
 
Ja vad ska jag skriva mer, att en anledning till att bloggandet har minskat är att jag inte känt mig bra, jag har hållt mig för mig själv. Då har jag mått bäst, börjar bli bättre nu. Och det är tack vare många fina ord från Robin, Mamma och Johan. En så sjukt stor stöttning, ni är bäst! :) 
 
Denna veckan är även sista veckan jag jobbar på fisk- och deliavdelningen på jobbet, känns riktigt bra faktiskt. Nästa vecka ska jag vara 'blåklädd' och sätta mig i kassan, tror detta kommer kännas bättre för mig. Mycket bättre! Dock börjar ju slutet på november närma sig och Robin har då inget jobb. Förstår inte hur vi ska klara oss men hoppas att han får jobb snarast och att vi slipper oroa oss!
På grund av pengar så fick vi nu ställa in vår resa till Kalmar som skulle varit på fredag, jag är grymt ledsen och besviken på oss själva. Dem förstod självklart varför vi inte kunde men man hade ju sett fram emot detta så grymt mycket. Får hoppas vi kan komma iväg tidigt ivår istället :)
 
 

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela