*

Sök sak

Publicerad 2010-10-31 15:17:06 i Allmänt,

Då var det söndag igen och jag börjar jobba ordentligt imorgon, eller jag har heltid fram till nyår nu. Så skönt att veta, får se vad som händer efter nyår. Men det tar vi då! :)
Som jag skrev för någon dag sen så är nyår fixat, den 30 december åker vi till branäs och myser ett gäng. Ett bra och glatt gäng, jag riktigt längtar. Vi ska nog träffas alla snart och prata om bilar, måltider och allt.
För om två månader är ju som sagt nyårsafton, här går de fort! :)

Vi var ute igår, orkar inte lägga in bilderna än. Men det var en kanon rolig kväll och det bör göras om igen. Inte på ett tag, för nu orkar jag inte. Har verkligen varit fest varje helg ett tag nu. Usch.
Nu väntar jag på att klockan ska bli fyra, för då ska jag och amanda till vinninga. Hon ska klippa lite och jag ska gosa med kattungen!
Ett mysigt slut på denna helg.

Men nu måste jag ta och få i mig lite mat innan jag åker!

Nyår fixat

Publicerad 2010-10-29 21:29:01 i Allmänt,30 december åker vi tillbaka till branäs och firar våran nyår där, kommer att bli super bra!

Ut

Publicerad 2010-10-29 15:51:14 i Allmänt,

Nu ska jag snart ge mig ut för första gången idag, ska ta en fika med maria från jobbet. Så mysigt så, får se vart vi går och sätter oss och pratar :)

Jag fick ändrade arbetstider imorgon vilket jag gillar, så jag börjar 06.00 imorgon. Alltid lika skönt på en lördag, vet ni varför? För jag slutar så fort jag är klar! YEY!

Idag har jag gjort minsta möjliga. gjorde precis i ordning mig om man säger så. Fräschade bara till mig runt tolv tiden då jennifer kom hit på kaffe.. Annars har jag legat och läst boken hela dagen, snart igenom. Och ja, tårarna är påväg hela tiden när man läser. Vilka sjuka människor det finns på denna jord!

Dags att fixa det sista innan maria ringer!
Ha en bra eftermiddag :)

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela