*

i'm blinded by your presence

Publicerad 2010-07-29 17:57:15 i Mitt hem,

Nu var det några dagar sen, men jag kan säga såhär. Har varken haft ork eller lust. Kände bara att jag inte orkade skriva massor med skit, men tyvärr.. Detta inlägg lär väl bli så med.
Denna dag har varit så bra, det började med jobb mellan 5-11 sen hem och fixa sig och åka till mariestad med mamma, pappa, storebror, mormor och morfar. Vi åt god mat och fick glass sen blev de även lite smått att handla.
Vi har skrattat och löjlat oss i bilen så förbannat, skönt att umgås med familjen ibland. Blir ju inte så ofta, dock var ju inte lillebror med. Och det ville jag egentligen, har nog inte träffat han på en vecka nu. Hemskt! Jag saknar honom!
Imorgon blir det nog kvällsmat hos mormor och morfar på kållandsö, då tänkte jag tvinga med han ut så jag kan umgås med honom.. Får se vad han säger om det :)


för inte så länge sen träffade jag en tjej som rekomenderade denna boken, och jag vet ju att denna författade skriver jäkligt bra. så jag ska allt ge den en chans efter de andra böckerna är slut :)


en ny dörrmatta, igen! ;)


om en månad så ska jag leva i dessa! jag längtar :)

Glad

Publicerad 2010-07-24 12:55:56 i Mitt hem,

Precis hemkommen efter jobb och en tripp på stan med janina&zoé. jag har haft så trevligt så, janina är en riktig go tjej och är glad att jag har lärt känna henne. och hennes dotter, hon är ju så underbar! :)
Vi gick till scorett förut, och sandra som inte har pengar hittade skor..


och en sjal från vero moda..

plus ett linne från h&m..


.. jag klagar inte då allt kostade 100kr ihop. till och med sandra hade råd med detta denna månaden! :)

Nu lite bilder från mitt fina kök! :)Jag är super nöjd! Tur att jag har en så duktig pappa :)

Från och med du

Publicerad 2010-07-22 14:15:07 i Mitt hem,

Oskar linnros rullar för fullt på spotify, snart dags att ta en tupplur efter jobbet. Ska nämnligen hem till moster ikväll som fyller år. Grattis favorit! ♥ Hon har sagt förr att hon inte vill att kort kommer upp på henne, så därför blir det ett kort på pille nuh ;)Och nu lite bilder på min nya fina hall! :)


ny hatthylla som jag fick i inflyttningspresent av mamma och pappa! :)


Skolåda istället för skoställ.. än så länge i alla fall! :)

Om

Min profilbild

Sandra

Det bloggas ibland men händer inte alls ofta..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela